RAZPIS za letovanje članov SDPZ – 2021

 • RAZPIS za letovanje članov SDPZ – 2021

  RAZPIS za letovanje članov SDPZ – 2021

  Razpis velja za enote v počitniškem naselju Bučanje pri Nerezinah (otok Lošinj) in apartma v Novigradu.

  Apartmaji so dvosobni in opremljeni s 5 ležišči in kuhinjo.

  Cena najema apartmaja v Počitniškem naselju Bučanje pri Nerezinah in v Novigradu je v sezoni (od 1. 7. do 31. 8.) 62,00 € za nočitev, izven sezone pa 47,00 € za nočitev.

   

  V ceno ni vključena turistična taksa, plačajo jo uporabniki enot v kraju letovanja po predpisanih cenah tamkajšnje upravne enote.

  Stroške letovanja člani plačajo v enem ali dveh obrokih po položnici. Stroški morajo biti poravnani 14 dni pred nastopom letovanja.

  Izpolnjeno prijavo pošljete na naslov: Sindikat delavcev prometa in zvez, Dalmatinova 4, 1000 Ljubljana, »RAZPIS 2021« oziroma na elektronsko pošto: sdpz@sindikat-zsss.si, do ponedeljka, 15. marca 2021.

  Priporočamo, da v prijavi navedete dva termina, kdaj bi želeli letovati, s tem, da na prvem mestu vpišete datum, ki vam najbolj ustreza. Za vse prijavljene obvezno vpišite vse potrebne podatke.

  O odobritvi letovanja boste prijavljeni pisno obveščeni preko elektronske pošte na elektronski naslov, ki ga je potrebno obvezno navesti na prijavnici.

  TERMINI LETOVANJA:

  14.6. 24.6. 10 dni
  24.6. 5.7. 11 dni
  5.7. 15.7. 10 dni
  15.7. 26.7. 11 dni
  26.7. 5.8. 10 dni
  5.8. 16.8. 11 dni
  16.8. 26.8. 10 dni
  26.8. 6.9. 11 dni

  (menjava ob ponedeljkih in četrtkih)

  V kolikor bomo prejeli več prijav za posamezni termin boste imeli prednost tisti, ki ste v zadnjem obdobju manj pogosto uporabljali počitniške enote. Če bo še vedno več prijav za posamezen termin, bo med prijavljenimi opravljen žreb.

  Če član dodeljeni termin odpove do sedem dni pred začetkom letovanja, plača odškodnino v višini 30 odstotkov cene letovanja. Če dodeljeni termin odpove do 14 dni prej, plača odškodnino v višini 20 odstotkov letovanja. Če član dodeljenega termina letovanja pred začetkom ne odpove in se letovanja neutemeljeno ne udeleži, plača odškodnino v višini polne cene letovanja. Članu ni treba plačati odškodnine, če pred začetkom letovanja predloži potrdilo o bolezni prijavljenih, službene odsotnosti ali če gre za druge izredne razmere (smrt, nesreča).

  Letovanje lahko nosilec odpovedati pisno ali ne elektronski naslov sdpz@sindikat-zsss.si.  Za dan odpovedi se šteje dan oddaje odpovedi po pošti, elektronski pošti ali vročitvi delavcu, ki je izdal napotnico.

  Ob predčasni prekinitvi letovanja SDPZ ne vrača sredstev, plačanih za letovanje.

  Vsak uporabnik počitniške enote bo z napotnico prejel obrazec »Poročilo o koriščenju počitniške enote«. Po uporabi počitniške enote naj poročilo vrne v tajništvo SDPZ, sicer bo odgovarjal za vse pomanjkljivosti, ki bodo ugotovljene v naslednji izmeni.

  Dodatne informacije v zvezi s tem razpisom dobite v tajništvu SDPZ po telefonu (01/430 36 70), ob sredah med 10. in 13. uro.

   

  POČITNIŠKI ENOTI v TERMAH OLIMIE:

  Apartma s 5 ležišči  in apartma s 4 ležišči v Aparthotelu Rosa sta na voljo celo leto in nista predmet razpisa. Zanju velja prijava na podlagi telefonske uskladitve v tajništvu SDPZ v času uradnih ur (vsako sredo med 10. in 13. uro). V teh enotah je možno za nočitev koristiti turistični bon.

   

  COVID:

  V primeru novih omejitev Vlade RS za zajezitev in obvladovanje COVID-19, je med letovanjem obvezno upoštevanje vseh navodil Vlade RS in NIJZ. V primeru prepovedi opravljanja dejavnosti turističnih namestitev, bo SDPZ letovanja odpovedal in povrnil morebitne vplačane zneske letovanj za obdobje trajanja prepovedi.

   

  Prijavnica za letovanje

  ŽELIMO VAM PRIJETEN ODDIH