Podčetrtek – Terme Olimia

Podčetrtek – Terme Olimia

V turistično izredno živahnem Podčetrtku se nahajajo Terme Olimia. Naravno zdravilno sredstvo Term Olimia je termalna voda, s temperaturami od 24 do 34 stopinj C. Po ustnem izročilu so zdravilno vodo iz teh krajev poznali že Kelti in Rimljani, vodo v zdravilne namene pa naj bi izkoriščali tudi prebivalci iz Olimja. Ta blagodejno deluje na revmatična obolenja, kožne bolezni, arterijsko obtočne motnje, stanje po operativnih posegih in poškodbah kosti in mišic. Tu lahko vsakdo najde svoj prostor za razvedrilo, razmišljanje in počitek.

Prenovljen kompleks Termalija vabi na več kot 2000 m2 vodnih površin, pod vodne slapove, na masažne šobe, na nove ležalne površine na zeleni strehi, nova pokrita počivališča, ki zagotavljajo doživetje čarobnih občutkov, svobode, sonca, narave, ….

V Termah Olimie lahko rezervirate:

  • apartma za 4 osebe (v ceno so vključene 4 celodnevne karte za kopanje).
    Apartma ima spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z dvema raztegljivima ležiščema, kuhinjsko nišo, jedilni kot in kopalnico.
  • apartma za 5 oseb (v ceno je vključenih 5 celodnevnih kart za kopanje)
    Apartma ima spalnico z zakonsko posteljo in raztegljivim ležiščem, dnevni prostor z dvema raztegljivima ležiščema, kuhinjsko nišo, jedilni kot in kopalnico:

Koristniki apartmaja imajo v času bivanja prost vstop v Termalija Relax in Termalija Family Fun .

V apartmajih je telefon, SAT TV, klimatska naprava, hladilnik z zamrzovalnikom in pomivalni stroj. Vsak apartma ima tudi balkon. Parkiranje je zagotovljeno v pokriti garaži Aparthotela Rosa. Številka parkirnega mesta je enaka številki apartmaja.

Apartmaja sta s hodnikom povezana s hodnikom Breza in bazenskim kompleksom Termalija.