Bučanje pri Nerezinah – Otok Lošinj

Apartmajsko naselje Bučanje leži na otoku Lošinju v neposredni bližini naselja Nerezine in 17 km od mesta Mali Lošinj. Naselje ima recepcijo, trgovino, gostinski lokal, igrišče za odbojko in košarko ter urejeno betonsko in kamnito plažo. Ima tudi svoj otoček in pomol za privez čolnov. Celotno naselje je poraščeno z iglavci in listavci, kjer prevladujeta bor in črnika. Otok Lošinj je znan po svoji zdravilni klimi predvsem za zdravljenje bolezni dihal. Naselje Bučanje je zelo primerno za letovanje družin z majhnimi otroki, saj ima veliko peščene plaže, bazen in otroška igrala.

V naselju so vam na voljo:

• 4 apartmaji za 5 oseb

Apartmaji imajo osrednji bivalni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom ter izhodom na teraso, spalnico z zakonsko posteljo, sobo s pogradom in enojnim ležiščem ter kopalnico.

Počitniški apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, hladilnikom z zmrzovalnikom, pomivalnim strojem in TV sprejemnikom. V apartmaju je tudi internet.

Vsak apartma ima zagotovljeno eno parkirno mesto, ki je označeno s številko apartmaja.